Kamp za decu

Dečiji Kamp 2017 – Sveto Pismo

Moto dečijeg kampa: „Nauči dete putu kojima treba da ide, pa neće odstupiti od njega ni kad ostari.’’ Priče Solomunove 22:6


Dragi roditelji,

želite li da Vaše dete provede nezaboravnih 5 dana učeći o najvrednijoj knjizi na svetu – Bibliji? Da li želite da zajedno sa svojim vršnjacima istražuju gde se nalazi pravo blago života? Da li želite da steknu nove drugare iz različitih delova Srbije i šire?  Želite li da Vaše dete provede nedelju svog raspusta za pamćenje u prirodnoj banji Vrdnik u zdravom okruženju gde će kroz pesmu, priče, sport, igre i različite zabavne aktivnosti sa svojim vršnjacima zasigurno uživati. Ako je Vaš odgovor na sva ova pitanja potvrdan, i ako je Vaše dete uzrasta od 6 do 11 godina, onda nemojte propustiti priliku da prijavite svoje najmlađe na ovogodišnji Dečiji Kamp – VrdniKamp od 24. do 29. jula.

Draga Deco,

jedva čekamo da se družimo sa vama i da zajedno naučimo nešto više o najlepšem ljubavnom pismu na svetu – Svetom Pismu. Prijavite se na vreme, a mi vam obećavamo da ćete ovu nedelju raspusta provesti na najzabavniji mogući način uz puno lepih iznenadjenja.

Vidimo se u Vrdniku!

 

Za više informacija o ovogodišnjem kampu pratite našu facebook stranicu:

https://www.facebook.com/decijikampvrdnik/