Volimo Vrdnik Kamp!

Volimo Vrdnik Kamp je inicijativa od 90 dana sakupljanja sredstava za glavni objekat u kampu. Ovom inicijativom želimo da damo priliku svakom ko voli Vrdnik Kamp da bude deo vizije kroz finansijsku pomoć. Potrebno nam je oko 5 miliona dinara da bi kompletirali apartmane na gornjem spratu, kuhinju, ostavu, kancelarije i fasadu oko celog objekta. Uključi se i ti, svaki dinar znači!
Verujemo da je Vrdnik Kamp mesto koje treba cele godine da služi onima koji žele da se odvoje od svakodnevnog života da bi doživeli duhovni rast i odmor. Celim srcem želimo da se ova vizija ostvari. Jedan od ključnih koraka ka ostvarenju vizije jeste da se dovrši izgradnja. Ova zgrada nam je važna zbog toga šta se u njoj dešava!

Kako da se uključim / kako da dam?

Uplati

Uplati sumu koju želiš na račun Crkve Božje u Srbiji (primer uplatinice). Broj računa: 250-150971-68, poziv na broj: 100, svrha: za izgradnju Vrdnik Kampa

Dođi na koncert

Sakupljaj novac kod kuće i donesi na koncert u Novom Sadu (16.02.) ili Beogradu (30.03.). U pripremi su dva koncerta na kojima ćemo sakupiti prilog za izgradnju. Očekujte uskoro više informacija o tome!

Donesi lično

Javi nam se, poseti Vrdnik Kamp i donesi novac lično. Popićemo kafu (ili čaj) i zajedno pogledati kako napreduju radovi!

Kako napredujemo?

Kad sakupimo sav novac koji nam je protreban imaćemo dovoljno za završne radove oko instalacije vode i kanalizacije (sa centralnim bojlerom), struje (utičnice, prekidači, rasveta). Pored toga kompletiraćemo grejanje u celom objektu (apartmani, kuhinja, kancelarija) i svaki apartman će biti opremljen mini kuhinjom i kupatilom. Kao šlag na torti postavićemo izolaciju sa fasadom na kompletnom objektu(postojeći deo kuhinje i kupatila i novi deo zgrada sa apartmanima)! Prati dešavanja i uključi se kako i koliko možeš i želiš!
Instalacije:
Grejanje:
Fini radovi:
Nameštaj:
Fasada: